Oglasi na webu, pronađite svoju ljubav ili ženu za avanturu

Gledajući u sve te oglase gdje se nude osobni kontakti kao na dlanu na koje sam naišao pripremajući se za ovaj tekst, shvatio sam zapravo koliko smo kao bića izgubili onu ljudsku vrijednost. Znači, danas doslovno možemo kupiti žensko tijelo za nešto sitno novca. Ne znam kako svaki pojedinac to shvaća i gleda na to, ali meni je to tužno. Pogotovo gledajući sve te mlade djevojke kako šeću gradom i u kakvim stanjima subotom izlaze i vraćaju se kući. To su djeca i njima treba pomoć i podrška u svakom smislu.

Gledajući dalje, stvari su mi postajale jasnije. Dama 50 godina samo ozbiljnu i situiranu gospodu očekuje u svom ugodnom i diskretnom prostoru?! Matorke su izgleda najtraženija roba na webu. Pa da, kako će djeca biti normalna kada oni koji bi trebali prenijeti pamet na te mlade nisu baš na mjestu? I doista, za neke stvari ne treba kriviti djecu jer oni bolje ne znaju. Znaju ono kako su naučeni, a učili su ih možda čak i gori od njih.

Svaki od oglasa sa sobom nosi broj telefona. Zbilja sam se zabrinuo da ne sretnem neki poznati broj. Da sam Goran Milić, vjerojatno bih upisao sve brojeve iz oglasnika u telefon i tražio imaju li neku od aplikacija poput whatsapp-a ili vibera, ali ipak, toliko daleko ipak nema smisla istraživati jer ne želim takve usluge.

Imati Sex shop izgleda da se isplatu u današnje vrijeme.

Nedaleko od šaljivog programa koji se nalazio pored ulaza u dućan stajao je odjel u kojem su bili razni drugi dodaci. Mi smo ga prozvali odjel za maškare jer se uglavnom sastojao od raznih dodataka u obliku odjeće i obuće.

Nisu to bili klasični kostimi. Ovdje smo zatekli puno različitih šešira, krila raznih anđelica i đavolica, razne erotske rukavice, uši kakve nose playboyeve zečice, cipele na petu s uzorkom bubamare i pčele te trake koje predstavljaju nevidljivi grudnjak. Na nevidljivi grudnjak smo se svi dobro nasmijali i krenuli dalje u potragu. Naišli smo na razne šalove, podvezice i nakit koji je bio napravljen od kože.
Ženski dio društva se počeo raspitivati za mušku odjeću kako bi se raspoloženje u društvu nastavilo u duhovitom tonu. Prodavačica nam je ljubazno pokazala razne muške verzije tangi, uske muške poluotvorene majice, a najviše smo se svi nasmijali na muške gaće koje na međunožju imaju lutke paja patka, zeca, zmije i slično.

Ženske odjeće i kombinacija je bilo toliko mnogo da bismo trebali ostati još nekoliko dana i opisivati, a i onda nismo sigurni da bismo uspjeli sve popisati. Tada se netko iz društva dosjetio i na glas počeo suosjećati s osobom koja u dućanu treba napraviti popis robe.
Odlučili smo da više nećemo gledati odjeću i zavirili smo u neke druge dijelove dućana.